Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför har allting hänt mig

Jag har alltid undrat varför!
Jag har alltid undrat hur!
Men jag har aldrig undrat hur det skulle sett ut anars!
Jag bara undrar men tänker aldrig!


Det jag har gjort är som att dö!
Det som har hänt kommer jag att ångra!
Men om inte du är här så kommer det att hända mig!


Att gå till affären fem meter bort käns som fem kilometer!
Att se mig i spegeln käns som att se ett lik!
Att veta att du inte är här kommer aldrig bort!
Bara att hålla i en kniv är för mycket!


Du visste inget!
Jag visste inget!
Nu vet båda lika väl!
Och det kommer alltid att vara så!




Fri vers av rune
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-06-02 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rune