Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i visst tvivelaktigt samarbete med en poet här inne, henne ovetandes om att svaret jag nyss givit henne jag nu lagt ut som egen text... men som mor brukar säga, överraskningarnas tid är ännu icke som förbi


Simulera er fantasi här och nu









Genom att stava fel till stimulera
genom att skriva just simulera
har jag en smula
såsom stimulerat eder fantasi

fast med det förbehållet
att om just ni skulle sakna fantasi
det har varit nödvändigt för er
att just simulera den




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP