Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

atmosfärisk antändlighet




vi skulle kunna falla snyggt
bilda perfekta kratrar
som på månen
när vi kraschar
utan atmosfär

men vi har luft här
så vi hör allting och
vi brinner
så så


vi brinner

vi brinner

vi brinner


vi brinner
när vi faller






Fri vers av Herra Huu
Läst 425 gånger
Publicerad 2008-02-21 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herra Huu