Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt




Jag går runt med gröna och orangea scarfer 

som en promenerande bit popkonst

för att slippa idioterna som hypnotiseras 

av mitt rosenröda födelsemärke



vad blir det av mig

med pojkfrisyr från 30-talet 

slocknade irisar, kylda handleder

och fekad sälpäls runt min hals



leendet på mina nakna läppar

suddas ut i kanterna och jag väntar

på att plastpåsen

som fastnat i trädet utanför mitt fönster

sakta ska dö ut.



Jag ser de korta ögonfransarna

svarta poler

som glider över landskapet framför oss



längtar bara efter en harley

och förnimelsen av damparfym i vinden











Fri vers av Plumflower
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 11:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här möts Di Leva och Bruce Springsteen på ett härligt sätt!
2008-02-27

  Per Rydberg
Din dikt är ett mäktigt vrål! Språket är intensivt. Min favoritrad är:
av mitt rosenröda födelsemärke.
2008-02-27

    Melona
pang!!!

oj, alltså

vilken snygg bild du fick till på mina irisar

tack
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower