Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte förstå

jag frågar mig frågor som jag redan vet svaret på
fan jag vill inte förstå dig!

du säger; du, bara du förstår mig så väl
med ett hopp i rösten om att
inte vara så ensam i ditt bittra inre

önskar att jag inte förstod dig
önskar att din sanning inte skar mig
i bröstet som någon annan

varje gång du inte kan, glömmer,sviker,ignorerar
mig
så vet jag alltid varför...

det gör så ont.




Fri vers av brungrönaögon
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-23 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brungrönaögon