Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Inget mirakel

Jag tror att vi förlorade
våra
mirakel
redan från början

Det var meningen
att våra steg
aldrig
skulle leda någonstans

Vi drunknade på
busshållplatser

Blev överkörda av vår
ensamhet

Lät gatlyktorna vinna våra tankar

För vi är inga filosofer
eller poeter
som vi hela tiden trott

Vi är förlorarna




Fri vers av hoppas
Läst 170 gånger
Publicerad 2008-02-23 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hoppas

Senast publicerade
Inget mirakel
Det går inte
200
* Se alla