Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från moll till dur i Wong Kar Wai's tonart. (Wong Kar Wai: regissören av In The Mood For Love och 2046) små andetag i bruset för känsliga nerver som jag att snappa upp.

 

 

 

 

 

&nb


2046: En längtans symfoni för jazzdöttrar

 





En bruten ton

 
finkänsligt placerad

 
i ett stycke Chopin


 

Du spelar flygel för döva öron

 
beror på det absoluta gehör

 
min far gav mig

 

För melodin vidare med oberörd blick

 
men såg så väl

 
där på första parkett,


 

Mig spänna axlarna för en sekund

 
under sidenblommorna 

 
på min qipao





 



Fri vers av Plumflower
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-24 00:50



Bookmark and Share


  isidore
en fantastiskt bra regissör. gillar speciellt as tears goes by. Du fångar honom så gott han går att fånga, han är nog rätt svår att få tag i då det vackra brukar vara det.
2008-03-10

  Michaela Dutius
bedårande vacker text!
Applåd
2008-02-25

  isabel louise
jättefint diktat! applåder!

\"En bruten ton
finkänsligt placerad
i ett stycke Chopin\"
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower