Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara ditt allt

Jag vill va din bästa vän
och din enda älskarinna,
din trogna följeslagare
och kloka ledsagarinna.

Jag vill vara ditt allt
och lite mer därtill-
jag vill, men bara om du
vill.




Fri vers av SerenitySearch
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-06-03 17:12



Bookmark and Share


  Arowana
En "god" dikt, både som vänlighet och intresse.
2005-09-22

  Charly
Åh, vem vill inte detta när allting känns så rätt? Texten går rakt in mi mitt hjärta och jag vill bara ha svar på frågan. Vill han?
2005-06-03

  Markattan
Den tanken och känslan känner jag igen. Rättframt och ömsint skrivet.
2005-06-03
  > Nästa text
< Föregående

SerenitySearch