Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loyela...

Toner och trummorna rasar över mig, sorgen ångesten och paniken sköljer
över mig, nånting i mitt bakhuvud viskar till mig att jag är i fel tid och i fel kropp.

Jag borde inte vara här... Jag ska inte vara här..
Det är känslan..

Jag slåss för att komma loss ur min kropp. Jag försöker ta mig fri. Det går inte för jag har trots min känsla av dålig timing redan valt det här livet, med de föräldrar jag har, den umgängeskretsen jag har och det här livet just nu med min pojkvän.

...

Jag känner trummorna och dansar i takt till indianmusiken som om jag var en annan varelse, en annan Frida.. En annan \"Frida\" som stapar i takt med musiken som känner rytmen och som är någon annanstans än var hon egentligen är..

Sacred spirit- Yeha Noha dundrar i högtalarna...

Jag ger liv åt ett tidigare liv och jag känner det i mitt blod där det pumpar med sanningen om en annan tillvaro och ger mig kärleken och lusten tillbaka för att leva det live jag lever nu.

Insikten om denna tidigare livsform gör mig starkare...

Nu kanske jag äntligen kan sova..
När jag rett ut begreppen och försökt måla mina instinkter och känslor med ord.

Det är svår och det är inte rättvist, men jag har försökt och det betyder mycket..




Fri vers av Södersken
Läst 331 gånger
Publicerad 2008-02-24 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Södersken
Södersken