Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbillning

Var allt bara inbillning?
Din blick på mig,
Känslan som spred sig inom min kropp,
Känslan av att det kanske ännu fanns hopp,
Var det bara inbillning?

Någon sade \"jag såg det i hans ögon\",
Menade det trollbundna sättet vi sett på varandra,
Det kändes som en evighet,
I och med de orden tändes ett litet ljus i mitt bröst,
En liten tro på hopp som genast blåstes ut,
Tänk om det bara var inbillning?

Tänkte, funderade, hoppades och förkastade,
Förkastade känslan av att det kanske skulle gå,
Rev ner hoppet som en gammal tapet,
För djupt inom mig visste jag att det är en omöjlighet,
Ja, det måste ha varit inbillning.

För inte kunde du ha sådana känslor för mig?
Nej, jag inbillade mig nog allt som vanligt,
Inbillade mig din blick,
Inbillade mig att jag höll på att drunkna i dina vackra ögon,
Inbillade mig kanske allt,

För den där kvällen var magisk,
Jag ville kasta bort personen som satt bredvid mig,
Kasta mig i dina armar,
Sudda ut de andra gästerna och skrika,
Skrika vad jag kände,
Men istället satt man där, artig, tyst och såg in i de där vackra ögonen,
Det var kanske inbillning alltihop?

Det får jag aldrig veta nu,
Det är för sent,
Hjärtat och själen gråter vid minnet,
För, tänk om det inte var inbillning?




Fri vers av BlackMind
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-02-24 14:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Inbillning var det säkert inte- men gör inte mera av det än det var. Det är för ögonblicken vi lever!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

BlackMind
BlackMind