Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna springer ur historiska händelser som hänt mig och mina vänner ibland, eller blott vänner och bekanta till dem, samt har antytts vara vanligt mellan människor som bekänner sig till att vara så att säga civiliserade individer...


När -min nya vän- börjar ge mig presenter är det ibland en...






...sorts muta för att
jag själv skall göra vännen
en sorts dyrköpt tjänst




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-24 19:16



Bookmark and Share


  katt.inc
Så kan det vara med så kallade vänner ibland.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP