Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hälsning o kritik av den kvinnan jag nyss läste en text av


Har gått iland med att skriva








Jag har blivit sugen ibland

av och till faktiskt, på eder poesi

men nu har jag gått iland

med en alles egen travesti

på en öppen översköljd strand




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP