Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om betyg


Betyg

Betyg är ett odemokratiskt system
Betyg sätts oftast på hur läraren uppfattat dig
-

Är du snäll, trevligt, lydig, och aldrig i frågåsätter någonting
Då är du den perfekta eleven
-

Men är du obstinat ifrågasätter och ställer till problem men ändå kan det som fodrats
Så är det inte säkert att du får bra betyg
Därför bör betygen skrotas











Övriga genrer av JohanB
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 00:14



Bookmark and Share


    sunnanvind
mycket bra text...håller med dig, till stor del!
2008-02-26

  Anders Nordlander VIP
Håller med dig, verkligen! Jag hade en lärare som sa, på fullt allvar, jag sätter treor på alla eleverna, då har jag varit rättvis. Bara för att ta ett exempel på hur betyget är av ondo!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

JohanB
JohanB