Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att röka


Ser en kvinna som röker


Ser en kvinna som röker
Hon blåser ut en ring av rök
Det ser så fridfullt ut
Och det hjälper mig
Att hålla kvar min lust
Att just röka




Fri vers av JohanB
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 23:23



Bookmark and Share


    HELA
det är gott med cigg. bra
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

JohanB
JohanB