Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Labyriterna vid skuggorna


Labyrinter vid skuggorna
Hallickar som bara väntar på sin chans
En död kvinna i en lägenhet här intill
Hon är kvar
Men de har tagit hennes saker
De var en lummig grönska
Men numera är det en öken
Det bolmar ur fabrikerna
Där man tillverkar vapen som säljs
Till länder där fachister härjar
Och klär sina fruar i leopardpäls
Men det som krävs av allt detta är mod
















Fri vers av JohanB
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-08 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohanB
JohanB