Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av snubblaraldrig


Kasserat




Här får du en skärv getögon
kastade av folk
som känt sig uttittade
av andra människor

vilka nästan genast kasserats
men plockats upp av en vän till mig
som samlar på just ögonkast





(texten har hittintills inkasserat 12 applåder,
det tackar jag läsarna för, 20080228 13.21)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP