Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenet Bedrar


Hej, kolla på mig
Visst är jag en helt vanlig tjej?
Under all smink, under mitt leende
Döljer en grej
Tårarna bränner i mina ögon som pepparsprey
Ingen ser
Ingen hör
Ingen förstår sig på mig
För hej, titta på mig
Jag ser ut som en helt vanlig tjej

Hej, vilket leende ska jag ta på mig idag?
Jag sätter på mig ett leende, det är min vardag,
Jag är stark, jag vill inte värka svag
Hej, var det här leendet för vag?
Jag vill skratta för att behaga ert behag,
Men alla skratt blir som stryptag,
Till alla mina andetag,
För när jag skrattar vill jag gråta
Och då undrar jag,
Kommer mitt leende, mitt ansiktdrag
Hålla ut denna långa dag?




Fri vers av IWillKeepDistance
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IWillKeepDistance