Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland undrar man vad det är för skitprogram de sänder.


Television

En kväll såg jag på tv, ett program på en vetenskapskanal.

Programledaren intervjuade en man som sade sig veta saker.

Tillbakalutad i sin fåtölj klämde han fram åsikter.

\"Människan borde sörja hela livet, för hon ska en gång dö\"

Jag rynkade pannan och sa:

\"Vad är det för jävla inställning?!\"

Sen bytte jag till kanal fem där de visade en dokumentär om världens största penis.




Övriga genrer av monstersoppa
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 16:42



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Media In a Box
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

monstersoppa
monstersoppa