Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aliens och sånt.


Vet du varför kändisar finns?

\"Vet du vad jag har läst i en tidning?\"

\"Nej\"

\"Att kändisar bara finns för att göra bort sig när det i själva verket händer något mycket allvarligare med världen\"

\"Du menar att människan så gärna vill blunda för problem så att korkade personer tas fram i media för att göra bort sig?
Att det till exempel är mycket bekvämare att komma hem en kväll, sätta sig i soffan, slå på tv:n och titta på \"Entertaintment now\" eller en romantisk komedi?
Eller när man hör folk skvallra om Paris Hilton på stan så är det för att de inte orkar bry sig och miljön, världssvälten eller alla religiösa krig?\"

\"Va? Nej, kändisarna finns för att göra bort sig när aliens attackerar jorden. Så att mänskligheten inte ska få reda på vad som sker\"




Övriga genrer av monstersoppa
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-26 16:52



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jag har aldrig varit på tjurfäktning, men jag vet att ett rött skynke ska förvilla ett stackars djur som ser illa och inte märker att dess liv snart ska falla. Det finns människor som ser på det, gång på gång, utan att skönja, utan att inse, det som gäller oss alla.
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Kändisar ÄR aliens.
2008-02-26

    Nicklas VIP
hehe! Underhållande, dock smarta texter du förmedlar.
Kändisar är människor, som äter, sover och bajsar, precis som vem som helst. Man blir ganska trött på den här kändis-hypen.

Men vad ska vi människor som inte bryr sig om kändisar göra när aliens attackerar? Ska vi berätta för de andra..?

Näääh...!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

monstersoppa
monstersoppa