Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vilsekomna pojke





Ett hölje av skyddande tomrum


Försöker svälja tanken på


Att vissa sånger inte sjungs


För den man älskar



Det är skrämmande


Hur mycket mer jag blivit du


Där min reservation utåt


Säger mer än leendet över mitt ansikte



En torr berusning


Höll hårt i min hand den natten


Du ville avsluta vårt möte i hast varje gång


Innan jag hann säga farväl



Kanske orkar jag inte din förgörande kärlek


Eller så är det skönheten i dina steg 


som får mina klockor att stanna


Men jag måste säga det nu



                           Farväl,

                           Min vilsekomna pojke




Fri vers av Plumflower
Läst 581 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-27 12:01



Bookmark and Share


  isidore
Vad hemskt
2008-03-10

    Trast
Du är inte själv lite vilse då?
2008-02-27

  Michaela Dutius
Oerhört berörande. Vacker och skriven med en penna doppad i smärta.
2008-02-27

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
starkt och nära poetat!!!!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower