Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig andas

Du behöver inte finnas till hands
Det räcker faktiskt med att du endast förstår
Stäng inte igen det tomrum
Från vilken jag får mitt oxygen ifrån
Hindra mig inte i korridoren
Jag måste nå änden
För att kunna vända om
Och mest av allt
Titta mig inte i ögonen
Just då när jag är tom
Jag vill inte att det skall synas
När jag ändå är så nära
En övertygelse med mig själv




Fri vers av Magi
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-06-04 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magi