Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den blev inte perfekt, inte ens bra. men den behövde komma ut i universum helt enkelt


Terrorist

du är mitt hjärtas terrorist
bombar och skär sönder
hotar och dödar

jag stannar med dig av rädslan
för hur vansinnig du kan bli
jag stannar med dig av rädslan
för hur du kan bomba sönder min värld




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 21:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kommer alla känslorna som ett enda vilt jihad.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända