Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nycklar










Små nycklar


klirrar 


lite frånvarande


på mitt bröst




klänningar som fladdrat 


obekymrat kring mina ben


i follarna


syr jag in minnen




att ta fram 


när det trummar för hårt


i mina vener


och jag ryser längs underarmarna


av stress 




Någon bröt sig in


slet splintern med tänderna


och metall omfamnade metall




granatsplitter sticker fortfarande 


och sprättar upp stygn


trots att jag aldrig


släppt nycklarna med blicken











Fri vers av Plumflower
Läst 528 gånger
Publicerad 2008-03-03 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower