Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh älskling



Jag vill klösa dig sönder och samman
bryta ner dig till minsta partikel
som jag kan lägga under min dörrmatta
och trampa stampa hoppa på när
jag
vill
klistra nålar under din tunga
så att lögnerna skär i dig
precis som de gjort i mig
älskade älskling
du är blott ett stelnat sår
som inte förtjänar kännas längre




Fri vers av Lajndh
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lajndh
Lajndh