Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen.

Den dagen vi skiljdes....
Kändes i mig på det sätt du upplevde det
Jag kände ingenting, annat än för dig

Den dagen vi skiljdes...
Lovade jag för din skull
Men jag ville inte ha några löften, annat än för dig

Den dagen vi skiljdes...
Du grät
Och jag grät, bara för din skull

Den dagen vi skiljdes...
Tog jag det som var ditt
Endast för att göra det mitt

Den dagen vi skiljdes...
Lämnade jag allt som var vårt
För att älska det som var mitt

Den dagen vi skiljdes
Hoppades jag att allt som var vårt
Än en gång ska bli ditt.




Fri vers av Emilio
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-02-29 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilio
Emilio