Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hat är verkningsfullt blott som verktyg för att få utlopp för känslor som annars inträngda i ett hörn någon längre tid skulle kunna explodera i ett regn av gnistor och händelseförlopp vilka allvarligt kunna åsamka enskilda eller en tänkt omgivning främst


Hat är meningslöst, besinningslöst, verkningslöst






Jag hatar inte alls, sade bödeln

för mig är alla lika, sade bödeln

såväl fattiga som rika, sade bödeln

högg sig själv i foten




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-01 00:11



Bookmark and Share


  Lena Renman
Så jämlikt då och så självförstörande eller något...


Lena
2008-03-01

  katt.inc
Det var en bödel utan fördommar, sånna skulle de vara allihopa.
2008-03-01

    V. Kato
ibland är hat det enda man kan känna..
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP