Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta faller

När jag låter mina ögon falla
sakta, sakta på dig
sker ett fyverkeri i mig
Du blir så verklig när ögonen ser
vad hjärtat säger
Jag faller sakta in i djupet
djupet dit mina fötter aldrig når




Fri vers av Beauty in the breakdown
Läst 208 gånger
Publicerad 2008-03-02 18:34



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
detta var vackert.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Beauty in the breakdown
Beauty in the breakdown