Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doms lilla cinderella!

Tänk att inte vara älskade av den ena skaparen
Tänk att vara ett barn som är en slav för familjen
Vad har man gjort för att förtjäna nått sånt?
Det kan bara den ena som skapade en svara på....

Jag är ett barn som är skapad för att vara en slav
Doms lilla cinderella!




Fri vers av Annnsi
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-06-05 23:36



Bookmark and Share


  Mallizzz
Bra titel! Men sånt ska man Aldrig acceptera...
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi