Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens val

Vår i luften

smältvattnet från snön på taket smattrar rytmiskt

Det är nu man känner en euforisk känsla av välbehag

Björkar belysta av sol från ovan och snökristall på backen

Människor på promenad i solskenet

Fågelsång

Snart är det dags

Dags för sommardäck, jordgubbstårta i trädgården och barn som kiknar av skratt, som de slår kullerbyttor på den mjuka gräsmattan

Inte överallt... Men här!

Här i idyllen,, där vi med öppna dörrar dricker kaffe med grannar och vänner.

Och med stängda dörrar! Vad händer....?.. Vem vet?

Smältvattnets irriterande smattrande gör det svårt att sova

Björkarnas nakenhet skapar en karg hård känsla

Människorna hälsar inte

Fågeln skiter på altanen

Sommardäcken måste bytas, jordgubbarna är slut och barnet gråter efter ett magplask på asfalten...

Det är bara att välja......




Fri vers av demonen
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-04 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet är tudelat...beror på ens positiva eller negativa inställning hur den ter sig...
Snyggt fångat!!
2008-03-04

    Maria Malm
Idyllen målas upp, sen kommer en verklighetsbild..ja, det är bara att välja..
2008-03-04

  skrattretande
träffande, jo självklart :)
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

demonen
demonen