Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleksförklaring till Sommaren


Molnen på himmlen

Snart sommar sa en person till mig.
jag blev glad.
det kändes så bra med sommar.
all glass som ska konsumeras.
solglasögon som ska på.
doften av solkräm.
allt med sommaren gör mig glad.
molnen, gräset, humlorna, glassen, solen, vattnet, båtar av alla de slag, de gröna träden, listan kan göras lång . . .
jag längtar så jag snart spricker.
jag älskar sommaren.
snart sommar . . . . .
håll ut alla sommar älskare!
snart sommar!




Fri vers av cacan
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-03-06 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cacan