Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den behövs och är bra för oss som skriver....


Pennan

Ett bra verktyg
det är....
med bläck
eller blyerts
står orden
skrivna här....

som kanske
snart blir till
en bok....

Pennan är
bra att ha
med....
då man med
sina sinnen
skapar för
sitt inre
en bild.....

för att fånga
en läsare....
det är så en
författare gör....

har jag insett
nu.....

pennan jag
har är bara
min och den
ligger på mitt bord....
för att fortsätta
skriva ord.....


080307




Fri vers av sajo
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-07 14:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
P erfekt att ha
E n trogen vän ja
N är Du vill
N ågot \"knåpa\" till
A lltid redo för
N ya texten, som sig bör
Så utan den, va´ man då, gör
************************
2008-04-17

  DanSan
*****************************

Ja som sagt pennan kan vara en . . .
\"räv bakom örat\" också!

*APPLÅD*

*****************************
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo