Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda min dag!

Även om det är natt eller dag!
Och man alltid måste ta nya tag!
så har jag lust att säga till dig,
Exakt vad respekt och kärlek är för mig!
Även om jag vet att min syn aldrig mer kommer förvrängas,
Så verkar det som din dörr alltid kommer att stängas!
Så jag får väl bara vandra runt i tro och hopp.
Tills du kommer och räddar dagen och säger stopp!




Fri vers av Blame on me
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 14:35



Bookmark and Share


  Phantom
oj, den var fin men hade varit bättre utan alla utropstecken..
jag väntar också på att min prince charming ska rädda dagen.

take care!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Blame on me