Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappar taget bagatell



Det händer ibland
att en tafatt hand får tag
i en annan hand
tappat fotfästet ett tag
andas ett djupt andetag

mellanslag

funderar ett tag
när hjärtat slår dubbla slag
över meningen
med händer som fattar tag
och sen tappar fattningen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-03-08 11:50



Bookmark and Share


    Scribble
kan tappa fattningen långt innan hjärtats
dubbelslag, och det är ingen bagatell!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP