Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
080308


nu blir jag banal igen



jag måste vara dum
som går dit ändå
sitter ensam och väntar
dricker ensamt kaffe

plågar mig själv
upplever dig igen
lämnar koppen och
hittar inte hem

klumpen i halsen blir
till sömn

jag drömmer om dig
det är allt jag kan




såg dig

och sedan inget mer




Fri vers av Phantom
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-08 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantom
Phantom