Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske livslång ? Om Begärets eviga undflyende ...


Längtan

.......

All denna längtan
att få borra in mig
i
Din
Brist

att Du skall
borra in Dig
i
min Brist...

att få
vila i doften
av Din armhåla
ordlöst och äntligt
äntligt stilla
i hemkomst

denna Längtan
denna Brist
detta Begär
mitt livs allra
trognaste
följeslagare

...
måste
kanske alltid
finnas där ???




Fri vers av anamma
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-09 21:22



Bookmark and Share


    Lillemor
Känner mig på något vis
\"hemma\" i dina texter:
kanske för att de andas så
mycket lust o längtor?
Och det där subtila...
2008-03-16

  Vind
Dubbeltydig (ger plats för funderingar). Längtan istället för något annat eller en rörelse-utvecklande drivkraft i sig? Fast en armhåla kan vara nog så nära och substansiell.
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

anamma