Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2005-11-19


Jag förstår inte, du erkände...

Jag förstår inte, du erkände,

Du ringde själv till polisen
DU ringde
Sedan erkände du
DU gjorde det
Men du ångrade dig och sa att du inte förstod

Ja du kanske inte talar engelska
Men jag talade på svenska
NEJ!
Förstod du inte?
Nej du kommer undan när jag har ärr för livet

Jag förstår inte, du erkände.




Fri vers av Linnea, (Aisha)
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea, (Aisha)