Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Freja-Lena inspirerade


Innerlig upplevelse








Även några mig smakat har

på en kropp så underbar

på själen min sig slängt

på sällskapet mitt klängt

som vore jag fantastisk

att munja, likt te ur en samovar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP