Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykortstext (till mor)








Mor kära mor
världen är så stor
var mänskas kamp
så som ena svamp

suger musten ur en
så en får lita på turen
med livets båt ibland
som tar en till solens land

kram
(oläsligt förnamn)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-10 19:25



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! det var ett vackert brev till din mor min vän!.. ses där i solens land då båten anländer .. applåder i massor
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP