Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighetsmakeri

Din beröring har alltid varit densamma,
fast du aldrig vågat erkänna.
Men du vet, snart måste du bekänna,
att det är mig du vill ha.

Och vi kramades på natten,
innan vintern blev vår.
Mitt hjärta pulserade,
när du smekte mitt lår.

Det är så fel det vi gör,
fel tillfälle.
Vår dragningskraft är fel,
fel tidpunkt.

Men ack, ingen mänska är felfri.
Och allt fel,
är så spännande,
så spännande.




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S