Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har kommit till en återvändsgränd och vi har ett beroende av varandra som inte gör saken bättre.


Hatkärlek

Du.
Du hatar mig.
Hatar mig för dina dåliga sidor.
För dina dåliga sidor som bara jag,
bara jag
kan ta fram.
Du hatar våran situation.
Du hatar mig för att vi är beroende av varann.

Du hatar mig,
hatar mig,
för att samtidigt som du mår bra
när du är med mig,
så mår du dåligt över mig
när jag är borta.

Du hatar mig,
när jag är borta.
Vi är tillbaka på ruta ett,
fast med andra komplikationer.
Du hatar mig,
när jag är borta.




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S