Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Replay

Jag drömmer på natten
skrider planer av drömmen på morgonen
gör tanke till handling på dagen
och mot kvällen sätter jag mig ner
för att se efter vad jag gjort för fel
för att slutligen lägga mig till sängs igen
i väntan på att få börja om
och inte göra samma misstag
nästa dag.




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-03-10 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S