Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln har jag lite diskret lånat av Jonas Gardell, bara för att den är så vacker.


Så går en dag från vårt liv och kommer aldrig åter.

Idag blir det banne mig ingen poesi!

Allting känns ansträngt, och jag anstränger mig
men ingenting känns... ja?

Nej, ingenting känns
och det är väl nog så illa
och det är svårt att sätta ord på

Men, det går faktiskt att sätta ord på ingenting

Är inte det ganska faschinerande?




Övriga genrer av Söndagkvällsförvriden
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-10 22:15



Bookmark and Share


  Hannadraken
Spännande ämne att våga sig på... bra jobbat. Titeln är också en psalm i psalmboken faktiskt.
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Söndagkvällsförvriden
Söndagkvällsförvriden