Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre utslagen





Det är möjligt att jag ses som en utslagen,

av många av de där förträffliga fungerande samhällsmedborgarna.

Men jag är hellre en slags utslagen, vacker & allt sannare...

än inslagen

i lager på lager med förställning, förtryck & svek

i ett kvävande samhälle.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 21:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
levande ord om detta vad vi är i andras ögon...
2008-03-14

  Carola Zettergren
AH vad snyggt helt underbart
precis så känner jag!!!!!
2008-03-12

    *Zenobia*
tankeväckande rader...innesluten...utesluten...förkastad...
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP