Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan vad jag saknar dig pappa, jag önskar att jag inte ville att du skulle välja. det gör bara så ont att veta, du skulle aldrig välja mig..


pappa......


jag bad mycket för dig när jag var liten
visste du det?
jag frågade ofta mamma
om jag någonsin skulle få se dig igen.
visste du att
jag flertal gånger
skrek på min mamma för att du
skulle få sätta din fot
i mammas hus, igen.
jag levde för dig
visste du det?

jag har sparat ditt skratt
i mitt minne
det är ofta som jag tittar tillbaka
på dig och det vi hade
varför
har jag frågat mig tusentals gånger
varför
slutar jag aldrig gråta?

mitt hjärta sprängs snart
av den saknad
som jag har inom mig
ditt rum
är tomt
varför har du försvunnit
varför gömmer du dig?

jag springer till telefonen
med en känsla i magen
av att jag ska få höra
att du inte längre är
med mig.
när jag hör din röst
lättnar jag
och mina vingar
är inte längre klippt
du fryser fast mig
av saknad

du vill att jag ska
älska dig
på samma sätt som alltid
jag,
kommer alltid
att älska dig
som en ängel
människa

och vart du än går
andas jag för dig
visste du det pappa?
men ikväll gråter jag för dig
och ber en bön
som då
jag vill bara att du
finns här med mig
imorgon när jag vaknar..




Fri vers av ensamhet
Läst 472 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-11 21:50



Bookmark and Share


  Bevingad
Otroligt stark och ärlig text. Sorgsen men fylld med kärlek och ilska för det som inte gå att ändra på. Jag hoppas din pappa förstår vilken fin dotter han har. *kram*
2008-05-01

  Aisha VIP
..jag vll ge dig en kram....en fin och öm text..läs gärna min text \"brev från din dotter\"...kram från Aisha
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet