Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en härlig kille som gav mig mitt livs energikick och bästa självförtroende någonsin. Du är underbar!


Jag vill känna

Jag vill känna känslan av hur en kropp trycks emot mig
hur den reagerar på samhörighet
och åtrå

Jag vill känna känslan av hur en annan människa rör vid mig
hur jag reagerar på ord
och ömma gester

Jag vill känna tyngden av en killes kropp ovanpå min
och veta att den här personen gillar mig för vem jag är




Fri vers av Sara Swietlicki
Läst 340 gånger
Publicerad 2008-03-12 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Swietlicki
Sara Swietlicki