Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta känslan tillbaka

Jag tror på DIG
sa hon
Jag kände mig som GUD
allmighty och stark
Oövervinnlig
Ta känslan tillbaka
Jag skulle behöva den
NU




Fri vers av anna.g
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-06-07 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna.g