Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är halt, smutsigt och trasigt




Det är så halt

en flundra 

som halkar runt

 i mina handflator


Mars sipprar undan

och samtidigt smälter jag bort


det är kladdigt, trasigt, smutsigt


ändå försöker jag hålla hårdare

men det gör bara

att det lägger på luren

i örat på mig med en knall


det halkar runt som en fisk i dödsångest 

sipprar undan och smälter som Mars från mig

det där....



jag kallar mitt liv




Fri vers av Plumflower
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-13 19:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark bild- livet som liksom en fisk gkider ur dina händer...
Väl diktat!
2008-03-14

  korpfjäder
Livet som en fisk... marsbilden av det som smälter... livet som lägger på luren i örat.... starka bilder hopsatta till något som verkligen känns! Gillar!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower