Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om återkommande sken

den spöklika jakten har börjat

mångskiftande fraktaler på våra isbelagda fönster
skingrande gestalter av sotmoln ur våra eldstäder
ett konturlöst skalv påskyndar det desperata flackande
av det som vi kallar vår glödande värld

vi ser flimmrande hägringar av det som eftertraktas
främmande blickar från utsidan tilltalar i all skändlighet
sinnen tillfredsställs och falsk lycka återfinns
svårfångad skönhet kläs i förvrängda ideal

dörren är låst
och vi bor i synvillor




Fri vers av Färd genom sår
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 16:43



Bookmark and Share


  aol
gillas fin sann poesi
2008-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Och luftslott.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Färd genom sår