Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen känner mig som jag gör..


du kommer att bli skrämd

av den kärlek jag har att erbjuda




Fri vers av Sparven
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 19:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan det vara skönt att bli skrämd...
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven