Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofi i en blå soffa

Sitter kvar i skolan
fast jag slutat för länge sedan
Dränker mig i kaffe
Skriver ut mitt blod
Ligger i en blå soffa med kaffet mellan benen
Människor runt omkring mig men jag bryr mig inte om dem
Kan inte se dem
Men jag hör dem nära
ser dem gå

Tänk om han kunde komma?
Varför sitter jag kvar?
Kanske tänker jag att något intressant vill hända
vill en då inte sitta hemma

Mitt huvud börjar bli tungt
Kommer ihåg hur du log
Ser stolen där du satt
den andas tom
En då han jag bara säga några få ord till dig
Ut från danslektionen kom jag, svettig
Svettigt och girigt in i dina ögon

Jag vänder och vrider
Hoppas och kastar bort
full av tvivel

Hör trumsolon i korridoren
Alla röster påminner om din

Jag har fått en soffkompanion
Hon har spelat sönder sina fingrar
På en elgitarr
Den hade jag i mun




Övriga genrer av Big trouble loosing control
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Big trouble loosing control
Big trouble loosing control